Page content

article content

Nana Originals – Vrolijke en Moderne Sieraden

In april ben ik begonnen met Nana Originals omdat ik merkte dat ik eigenlijk nergens kon vinden wat ik wilde, met constante kwaliteit en snelle verzendingen. Toen ik zelf wat kettinkjes had gemaakt voor eigen gebruik en vriendinnetjes, merkte ik dat ik het eigenlijk mega leuk vond om te doen en dat mijn ontwerpen en ideeën heel goed werden ontvangen door de omgeving. Zo ontstond Nana Originals.

nana originals - schelp bedel en muntjes kettingen en enkelbandjes
Wat ik zelf heel belangrijk vind is dat ik het nog echt leuk vind om te doen en ik wil ook alleen dingen maken die ik zelf ook mooi vind zodat het wel echt altijd een Nana Originals blijft. Mijn stijl verschilt echt per week of per item dat ik maak maar in grote lijnen zorg ik altijd dat het vrolijk is en modern oogt.

schelp bedel ketting en armbandjes ibiza style

Het leuke aan mijn concept (wat me ook apart zet van andere instagram verkoop sites) is dat iedereen zelf invloed heeft op wat ik voor ze maak. Ze kunnen altijd met mij overleggen en brainstormen zodat iedereen echt het perfecte sieraad krijgt wat ze voor ogen hebben!

Eigenlijk hoop ik de komende tijd nog heel veel meiden blij te maken met een Nana Originals en kijken hoe ik verder nog kan groeien en wat leuke uitbreidingen zijn!

 

scheld bedel ketting en armband - cactus

Hier zie je een aantal ontwerpen die Sophie heeft gemaakt. De choker kettingen zijn helemaal hot en zouden wij ook zo dragen, jij ook? Je kunt ze bestellen door een berichtje te sturen naar het Instagram account van Nana Originals De prijzen variëren tussen de 7,-  en 12,- ( Houd Instagram goed in de gaten want momenteel is er sale!)

ketting handgemaakt met gouden bedel

Deze ketting is gemaakt van hele fijne kleine kraaltjes, de gouden munt bedel springt er lekker uit!

straf werk festival schelp bedel kettingjes

Sophie stond deze zomer op het Strafwerk Festival met alle prachtige sieraden. Ze verkocht onder andere kettinkjes en enkelbandjes met muntjes en schelpjes. Zelf deze mooie shoppen? Bekijk dan alle items hier.

scheld bedel ketting en armband zwart wit zilver

schelp bedel enkelbandjes met gekleurde kralen

Van vrolijke kleurtjes die je lekker kunt mixen en matchen tot fijne minimalistische sieraden die bij iedere outfit passen. Nana Orginials verkoopt sieraden met een unieke stijl die je niet veel ziet. Zeker de moeite waard dus om even een kijkje te nemen op haar Instagram account!

Zie jij al iets leuks wat je zou willen hebben? Stuur dan even een berichtje via Instagram aan Nana Originals 🙂

Instagram: www.instagram.com/nanaoriginals

Facebook: www.facebook.com/nanaoriginals

schelpjes enkelbandje met zwart wit kralen en muntjes

 

Comment Section

0 reacties op “Nana Originals – Vrolijke en Moderne Sieraden

Plaats een reactie


*