23 GRATIS Video Workshops
Direct Toegang
X
23 GRATIS Video Workshops
50% Complete
We hebben alleen nog even je gegevens nodig :)

Page content

article content

Even voorstellen: Jeanine Damen

Ik ben de nieuwe Stagiaire bij Beads & Basics 🙂

Mijn naam is Jeanine Damen en ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn!

Voor de eerste dag van mijn stage leek het mij leuk om zelfgemaakte notitieboekje, label en choker mee te nemen. Van de dummy is de voorkant en boekenhouder zelf gemaakt.

Tijdens mijn stage zal ik jullie laten zien hoe je dit kan maken, zodat jullie het ook zelf kunnen doen, en daarnaast heb ik nog heel veel andere leuke ideeën die ik met jullie wil delen.

De opleiding die ik volg is Ruimtelijke Presentatie Communicatie, deze studie volg ik op het Nimeto in Utrecht. Mijn gekozen uitstroomrichting: Grafisch ontwerper. De opleiding duurt 4 jaar en nu voor mijn laatste jaar volg ik een afstudeerstage bij Beads & Basics.

Zelfgemaakte producten

Als ik niet aan het werk ben dan….

Vind ik het leuk om in mijn vrije tijd aandacht te besteden aan mijn hobby’s.

Zo vind ik het leuk om notitieboeken te maken, producten te hergebruiken, tassen te ontwerpen, restylen van kledingstukken, sieraden/ sleutelhangers maken en nog veel meer!

Zo af en toe in mijn vrije tijd maak ik op de grafische programma’s leuke ontwerpen. De producten die je hierop kan maken zijn bijvoorbeeld magazines, flyers, labels, verpakkingen, logo’s ontwerpen, online design van briefpapier/ enveloppe, wenskaarten maken en nog veel meer 🙂

Ik ben dus niet alleen creaties met sieraden, stof en papier maar ook op de computer en dit lijkt me ook heel leuk om in de komende maanden met jullie te delen.

Welke materialen passen bij gevlochten witte touw ketting ?

Inspiratie bord met ideeën

Door middel van Pinterest en magazines plak ik leuke ideeën in mijn A5 boek. Je kan je moodboard op verschillende manieren presenteren. Dit is zijn 1 van de opties die je kan gebruiken om je inspiratie in beeld te brengen.

Waarom maak ik graag een inspiratie bord? Omdat hiermee je ideeën beter zichtbaar zijn. Het idee wat je dan in je gedachten hebt pas je toe in je collage en dit kan je dan ook makkelijk verwoorden als je beeld hebt.

Interieur moodboard-Stijl modern

Dit is mijn interieur collage, met dit beeld kan ik mijn gevoel en gedachten uiten. Dit is dan ook een voorbeeld van een inspiratie beeld om te laten zien wat je zelf ook zou kunnen maken.

Het leukste project die ik heb gedaan is…

De opdracht om voor een beachclub – The Pure Beach – een concept en nieuwe doelgroep te bedenken. Dit alles is in de 2 collages en nieuw logo wat hieronder staat aangegeven. Dit is dan ook een voorbeeld van hoe je een online moodboards kan laten zien.

  1. Moodboard nieuwe doelgroep voor Beachclub – The Pure Beach

Moodboard Beachclub

2. Moodboard Bohemain (concept)

Bohemain moodboard

3. Het nieuwe logo voor Beachclub – The Pure Beach

Logo beachclub-The Pure Beach

Wat ik van plan ben na mijn opleiding..

Zodra ik mijn opleiding heb afgerond, ga ik op zoek naar een baan en wil ik zelf een eigen webshop beginnen. Met een baan en webshop kan je een combinatie maken.

Sinds vorig jaar ben ik erachter gekomen dat ik marketing een leuk en interessant vak vind. Natuurlijk kan ik bij Beads & Basics al van alles leren over online marketing maar als ik volgend jaar klaar ben met mijn opleiding wil ik ook graag een cursus marketing doen. Na deze cursus hoop ik een eigen webshop te beginnen en dit online te promoten 🙂

Dit was mijn eerste blogpost ! Ik hoop dat jullie wat meer te weten zijn gekomen over mij, als je het leuk vind om meer te weten of vragen hebt kun je die stellen in de reacties, ik ga ze zeker beantwoorden! Bedankt voor het lezen van deze blog 🙂

Dan heb ik ook nog een vraag voor jullie:

Heb je wel eens een moodboard gemaakt? En haal je je inspiratie dan uit magazines of online? Ik ben heel erg benieuwd 🙂

Groetjes Jeanine

Comment Section

4 reacties op “Even voorstellen: Jeanine Damen


Door Marjolein Veenstra op 8 september 2017

Super leuk om te lezen! Veel succes met je stage! Groetjes Marjolein


Door Lisa op 8 september 2017

Wat een leuk idee zo’n moodboard boekje!


Door Rianne op 8 september 2017

Super leuk om meer over jou te weten te komen! Ik wens je veel succes met jouw stage, maar volgens mij pas jij heel goed in het team van Beads & basics! 😉
Groetjes, Rianne


Door Gerry Rugebregt-Probst op 9 september 2017

Heel veel succes op en met je Stageplaats!
Leuke ideeën heb je voor je toekomst. Geniet er van!

Plaats een reactie


*