Page content

article content

Party Time met Joy & Co

Feest!!!! Zeker als je een kijkje neemt in de webshop van Joy en Co

Nathalie en ik werden meteen enthousiast van deze webshop. Wij houden namelijk wel van een feestje! Niet alleen om naar toe te gaan maar nog meer om zelf te geven.

Wij pakken altijd flink uit met een thema (iedereen moet verkleed!) en vaak geven we net zoveel uit aan de aankleding en props als aan het eten en drinken. Zo ben je meteen in de feeststemming en het zorgt altijd voor hele leuke foto’s.

Zwart_wit_feestje_categorie

Je kunt natuurlijk kiezen voor een thema als 90’s, ibiza of jungle als je helemaal los wilt gaan qua outfits maar als je het wat rustiger wilt houden kun je ook een kleur als thema kiezen, black and white is altijd stijlvol! Dit is ook een leuke aankleding voor bijvoorbeeld een gala of afstudeerfeestje of (zoals wij hebben gedaan) bij de opening van je kantoor.

ballonnen_blauwe_voetjes

Ook voor een baby shower hebben ze bij Joy en Co super leuke items! Natuurlijk in blauw en roze

roze waaiers

De items van Joy en Co zijn niet alleen leuk voor feestjes maar bijvoorbeeld ook leuk om te gebruiken als decoratie in je kantoor of thuis. Bovenstaande waaiers zou je daarnaast perfect kunnen gebruiken als foto props!

Heb je een webshop? Dan is het niet alleen belangrijk dat je mooie productfoto’s hebt maar ook leuke sfeerfoto’s (vooral voor je social media). Mooie fotoprops zijn hierbij onmisbaar! Wij hebben bijvoorbeeld grote rozetten aan de muur hangen als achtergrond wanneer we video’s maken, ziet er een stuk leuker uit dan een saaie witte muur.

Deze waaiers en rozetten shop je al vanaf 1,75

goud en zilver folie cijfers

Is er iemand jarig? Shop deze leuke folie cijfers in goud en zilver voor slechts 1,25

cadeau zakjes

In de shop vind je ook een uitgebreide collectie cadeauzakjes. Leuk voor traktaties of om cadeautjes in te pakken maar ook ideaal als je een webshop hebt of op een markt staat om je producten leuk in te verpakken.

roze_meisjesschort_2

Last but not least wilden we deze suuuuuuper schattige schorten nog met jullie delen. Ga je met een kinderfeestje cupcakes maken? Geef de meisjes een mooi prinsessen schort en ga aan de slag met het maken of versieren van cupcakes. Succes gegarandeerd en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Deze keuken schortjes shop je voor 7,45

Wil je meer zien?

Webshop @JoyenCo

Facebook @JoyenCo

Instagram @JoyenCo

Comment Section

0 reacties op “Party Time met Joy & Co

Plaats een reactie


*