Page content

article content

Trend: The knuckle ring

Je hebt vast en zeker wel de trend knucke rings voorbij zien komen. Steeds vaker liggen ze in de winkels. Wij hebben ook al een paar celebs gespot die deze knuckle ringen dragen zoals Rihanna , Candice Swanepoel , Vanessa Hudgens en Chloë Moretz.
De knuckle ring zien we vooral in de zomer. Het is een hele leuke en populaire trend om straks je outfits net een stukje leuker te maken en die extra boho vibe te geven. Maar ook voor festivals zijn dit leuke accesoires om mee te spelen en je outfit compleet te maken.

How to style:

Waarschijnelijk vraag je jezelf wel af hoe je deze trend nou leuk kunt combineren. Dat is juist het leukste aan de knuckle ringen je kunt lekker mixen en matchen met deze ringen. Je kunt minimalistche ringen dragen , hele drukke ringen of een mooie combinatie van beide. Zelf een mix tussen goud en zilver zou heel leuk staan.Je kan eigenlijk bijna niks fout doen met het combineren van deze ringen. Hoe leuk staat een hele hand vol met ringen. Hoe meer hoe beter!

TIP! Doordat je de ringen op verschillende hoogtes kunt dragen kun je de ringen makkelijk stapelen en aan één vinger meerdere ringen tegelijkertijd dragen. Het staat natuurlijk wel wat leuker als je nagels in een mooi kleurtje hebt gelakt.

Ook verschillende soorten kleding stijlen kunnen worden gecombineerd met deze trend. Van simpel tot stoer de knuckle ring past overal bij.Door het dragen van de knuckle ringen maakt het je outfit net wat speelser en geeft het een boho chic gevoel.Ben je nog niet helemaal zeker van deze trend misschien na het kijken van deze prachtige voorbeelden wel.

Veel verschillende webshops en winkels verkopen de knuckle rings in veel soorten, maten en kleuren. Als je toch opzoek ben naar een leuke set knuckle ringen neem dan zeker een kijkje bij Forever21.com die heeft een groot assortiment waar je uit kunt kiezen tegen een klein prijsje!

Ook wij zijn grote fan van de knuckle ring en hebben alvast een paar leuke setjes uitgekozen voor jullie.

1. Set Ringen met Uitsnijdingen – Forever21
2. Set zilveren ringen – Forever21
3. Set Ringen met sierstenen – Forever21

1. 3 kleuren set ringen – Zalando
2. Goud/Roze set ringen – Zalando
3. Rosé goud set ringen – Zalando

 

Wat vind jij van deze trend?

Comment Section

0 reacties op “Trend: The knuckle ring

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.