7 van Mijn Favoriete Creatieve Blogs
01 maart 2016 

7 van Mijn Favoriete Creatieve Blogs

A Beautiful Mess Blog

A Beautiful Mess
www.abeautifulmess.com

Van deze populaire DIY blog komt binnenkort zelfs een boek uit! En met 125.000 volger op Pinterest zullen er vast genoeg van worden verkocht. Eindeloos veel DIY’s voor in en om het huis mét prachtige en duidelijke foto’s. Dit is er eentje waar je een middag voor uit kunt trekken.

Eat Drink Chic Wrapping Paper

Eat Drink Chic
www.eatdrinkchic.com

Naast leuke interieur foto’s en party ideetjes vind je héél veel ‘free printables’ op deze blog. Allerlei leuke kaartjes en illustraties die je in hoge reolutie pdf’s kun downloaden en uitprinten om zelf te gebruiken. Bijvoorbeeld om je (cadeau) verpakkingen op te leuken.

Roze Eieren

Chicks Love Food
www.chickslovefood.com

Op deze Nederlandse foodblog vind je echt de heerlijkste gezonde én makkelijke recepten. Maar neem zeker ook een kijkje bij de rubriek ‘Sinner Sunday’ waar je zoete recepten vindt voor een ideale lazy sunday. Mijn favoriet? De kokosschuimpjes met pure chocolade.

Sieraden Opbergen Display Maken

I Heart Organizing
iheartorganizing.blogspot.nl

De mooie opgeruimde hobbykamers die we kennen van Pinterest zijn voor de meeste creatievelingen slechts een droom. Meestal is het eerder, laten we eerlijk zijn, een ‘kleine’ chaos. Tips om al je crea spullen netjes en overzichtelijk op te bergen vind je zeker op deze mooie blog!

i spy diy blog

I Spy DIY
www.ispydiy.com

Één van de bekendste DIY blogs met alleen al op pinterest meer dan 40.000 volgers. En dat is ook niet zo vreemd want hier staan echt zulke leuke ideëen op! En de meeste zijn ook nog eens heel simpel. Balonnen voor een feestje pimpen met glitters, kleding en interieur items opleuken én natuurlijk heel veel sieraden tutorials.

tassel-slinger-action

Life by Rosie
www.lifebyrosie.nl

Een nederlandse blog die één en al vrolijkheid uitstraalt! Naast originele DIY’s vind je hier bijvoorbeeld ook hele lekkere en makkelijke recepten. Een echte aanrader!

Valentijn Kaarten Maaken

Paper & Stitch
www.papernstitchblog.com

Op deze blog staan originele en creatieve DIY’s en een aantal heerlijke recepten maar ook goede tips voor je business. Bijvoorbeeld ideëen voor visitekaartjes en uitleg hoe je je producten mooi kunt fotograferen.

Over de schrijver
Inge
Door

Inge

op 26 Mar 2016

Ziet er leuk uit! Zelf vind ik http://ohhappyday.com/ ook heel leuk, past hier ook wel bij :)

Creahobbies
Door

Creahobbies

op 08 Apr 2017

En jullie inspiratie Blog natuurlijk :)

Marlies
Door

Marlies

op 14 Dec 2021

Dank je wel voor de inspiratie en wat een creatief blog heb je. Ken je de site van Wimke.nl ook? Deze kwam ik laatst tegen online. https://www.wimke.nl/

Reactie plaatsen