Hoe Maak je Mooie Foto's voor je Webshop en Blog?
20 september 2016 

Hoe Maak je Mooie Foto's voor je Webshop en Blog?

Mooie foto’s zijn tegenwoordig een must voor iedere webshop en blog!

Heb je daar geen dure camera, fotostudio en moeilijke software voor nodig? Zeker niet! Het enige wat je nodig hebt zijn deze tips en trucs. En een beetje oefening 😉

Lees snel verder en word een echte pro! Zo zul je meer gaan verkopen via je webshop en mooie foto’s zijn tegenwoordig een must op je social media kanalen voor meer volgers en interactie. En voor de bloggers? Deze tips kun je ook toepassen in je sfeer foto’s.

foto's maken met mobiel en statief tips en trucs - sieraden fotograferen ketting k

Product Foto’s met elkaar Vergelijken

We zien het zo vaak voorbijkomen, op instagram, etsy, in webshops.. Hele mooie sieraden en dan verschrikkelijk op de foto gezet, zo zonde! Daar kom je tegenwoordig gewoon echt niet meer mee weg. Zeker als je sieraden wilt verkopen moet je gewoon de tijd nemen om mooie foto’s te maken en in ieder geval de basics onder de knie hebben.

Om je even wakker te schudden wat online de norm is voor een goede product foto verzamelden we de meest voorkomende fouten in een overzicht ‘hoe het WEL en NIET moet’. Sommige ‘niet’ foto’s lijken op het eerste gezicht misschien ‘wel oke’ maar met een paar kleine aanpassingen is je foto zo veel beter en komt het sieraad veel beter tot z’n recht.

hoe fotografeer je sieraden - hoe het niet moet donker

Sieraden in een Sieradendoosje Fotograferen

Zo moet het niet

Vallen de sieraden op? Valt het doosje op? Eigenlijk is niks goed aan deze foto, alles valt weg omdat het een té donkere foto is. De doosjes zijn grauw van kleur, de belichting is te fel en het sieraad wordt hierdoor donker. Niet aantrekkelijk voor een klant dus om dit product te kopen!

hoe fotografeer je sieraden - gouden sieraden doosje modemusthaves

Zo moet het wel

Wat zie je hier als eerst als je naar de foto kijkt? Juist, het sieradendoosje met sieraden.

Dit sieradendoosje is rosé goud van kleur, de sieraden zijn iets donkerder of zilver zo vallen ze goed op. Ook is de ondergrond ( het tijdschrift en de kaars) wit. Dit kleur verschil heet contrast in je foto, je speelt  met kleuren.  Zou de achtergrond ook rosé goud zijn, dan valt het belangrijkste onderdeel weg uit de foto, namelijk het sieraden doosje en de sieraden.

hoe fotografeer je sieraden - hoe het niet moet kleur

Sieraden op een Halsketting Fotograferen

Zo moet het niet

Hier zie je sieraden die bruin zijn, plus de hals standaard én de achtergrond is dit ook. Er gebeurt hier veel te veel. Het kussentje welke hier gebruikt is past wel bij de armband, maar niet in zijn geheel. Dit zou er veel beter uit zien met een witte achtergrond én een witte hals.

Hoe fotografeer je sieraden - halsketting op witte nek standaard

Zo moet het wel

De hals is wit en de ketting springt er lekker uit, zo hoort het! Gebruik een witte muur of wit karton als achtergrond. Kies voor een halsdisplay van (imitatie) leer of kunststof zodat je deze makkelijk schoon kunt maken. Zorg ervoor dat de ketting stil hangt zodat je een scherpe foto krijgt. Speel met het lichtinval zodat je geen schaduwen ziet. Verplaats de hals wanneer deze in de schaduw staat.

hoe fotografeer je sieraden - hoe het niet moet donker kleur druk

Sfeer Foto

Zo moet het niet

Deze foto kan veel beter, het is gewoon té druk. We snappen het idee maar het werkt hier gewoon niet omdat er teveel gebeurt. Dit komt omdat hier teveel stenen en gras te zien is, de ketting valt hierdoor niet op in deze foto. Ook  is de foto te donker, gebruikt daglicht voor het maken van foto’s.

hoe fotografeer je sieraden - zilveren maan bedel ketting

Zo moet het wel

Op deze foto staat de ketting centraal, door het op een wit boek te leggen zie je duidelijk de bedel en het jasseron. De compositie van deze foto spreekt ook veel meer aan ( vanuit welke hoek de foto is genomen) De ketting is een beetje schuin van onder gefotografeerd. Lekker clean!

sieraden fotograferen tips - zo moet het niet onscherp wazig donker

Een Goede Product Foto Maken

Zo moet het niet

Zie jij het koord? Bijna niet he, door de zwarte ondergrond en de belichting zie je de ketting niet. Zonde! Gebruik liever een witte ondergrond en houd er rekening mee dat je niet teveel filters gebruikt wanneer je een foto bewerkt in Instagram.

sieraden fotograferen tips - choker ketting zelf maken diy

Zo moet het wel

Dit is een product foto die helemaal klopt. Een witte ondergrond, geen props (steentjes, schelpjes, andere  materialen eromheen) scherp, juiste belichting en je ziet de ketting in zijn geheel.

sieraden fotograferen tips - zo moet het niet onscherp wazig lelijk

De Achtergrond Foto’s

Zo moet het niet

Ga je een sfeer foto maken? Op deze manier pakt het niet goed uit. Er gebeurt veel te veel op de achtergrond en de kleuren passen totaal niet bij het sieraad.

sieraden fotograferen tips - choker ketting met edelsteen rose zelf maken diy

Zo moet het wel

Hier zie je dezelfde ketting op een marmeren ondergrond, dit werkt eigenlijk altijd goed. Zolang de belichting ook goed is en je foto scherp zoals hierboven. Ook heeft de foto een mooie compositie ( de opmaak van producten hoe je het neerlegt ) de bedels liggen een beetje hoog en laag om en om. Dit geeft de foto meer diepte.

lelijke foto oorbellen

Oorbellen Fotograferen

Zo moet het niet

Zou jij deze oorbellen kopen? Waarschijnlijk niet, omdat je de hele oorbel niet goed ziet. De hoek waarin de foto is genomen is teveel gefocused op de vrouw en niet de oorbel. Het licht is oranje. Als je zelf niet zo fotogeniek bent vraag dan je buurmeisje, nichtje of een kennis. Er zijn genoeg mensen die het leuk vinden om een middagje foto’s te maken.

hoe fotografeer je sieraden - ster bedel oorbellen

Zo moet het wel

De oorbellen zie je duidelijk op de foto, dit komt doordat je het gezicht niet ziet van het model en de achtergrond is wazig.

lelijke foto kopje

Sieraden Fotograferen aan een Glas.

Zo moet het niet

Deze foto is genomen tijdens het drinken van thee? Gebruik geen mok, dit ziet er gewoon niet professioneel uit. Ook heeft deze foto totaal geen sfeer doordat de achtergrond bruin is. Gewoon niet doen 😉

sieraden fotograferen tips - oorbellen in cocktail glas styling

Zo moet het wel

Deze foto heb ik op Ibiza gemaakt, de oorbellen springen bijna van je beeldscherm af! Door het kleurcontrast, de belichting en de perfecte locatie is dit de juiste manier om je foto’s te maken aan het glas. Zoiets zou je ook kunnen maken met een witte achtergrond 🙂

lelijke foto zonlicht

Bedel Armband Fotograferen

Zo moet het niet

Een zwarte ondergrond kan gewoon niet. Je sieraad ziet er in de meeste gevallen niet goed uit, dit komt door het contrast. De kleuren springen er zo niet uit. En dit wil je wel. Ook zie je hier een flits licht weerspiegelen in de bedels. Zet altijd je flits uit. Als je een flits moet gebruiken omdat het donker is, dan wil dat zeggen dat het te donker is. Je kunt beter nog een dagje wachten en met daglicht foto’s maken.

hoe fotografeer je sieraden - bedel armband goud met schelp

Zo moet het wel

Veel beter zo toch? De bedelarmband komt goed tot zijn recht door de witte ondergrond en het blokje hout waarop de armband ligt. De foto is genomen bij daglicht, zo krijg je een mooie heldere kleur. Ook is de foto vlijmscherp, want een wazige product foto is funest – je verliest hier meteen je geloofwaardigheid mee.

lelijke foto met schaduw ketting

Buiten Sieraden Fotograferen met Model

Zo moet het niet

Wanneer je buiten foto’s gaat maken krijg je te maken met schaduwen van de zon waar je rekening mee moet houden. Dit model staat volledig met haar ketting in de schaduw, hierdoor zie je de ketting niet. Maak foto’s liever  bij ochtendlicht, zo heb je ook niet dat de zon té fel is.

hoe fotografeer je sieraden - dromenvanger ketting aqua blauw ibiza style

Zo moet het wel

Deze foto hebben wij zelf op Ibiza gemaakt, Monique staat hier op de foto in het ochtendlicht zon. Hierdoor heb je niet te maken met vervelende schaduwen. Ook staat ze gedraaid naar de zon toe volledig met haar lichaam, hierdoor schijnt het mooi egaal. De ketting is duidelijk zichtbaar en dit is wat je wilt!

lelijke foto gouden oorbellen

Lange Oorbellen Fotograferen

Zo moet het niet

De oorbellen zijn prachtig maar door de bordeaux kleurige ondergrond lijkt het wel vies. Deze kleur helpt de oorbellen niet tot zijn recht komen, ook omdat het een ‘stofje’ is. Zorg voor een egale ondergrond. Het liefst in dit geval met de kleur grijs of wit.

hoe fotografeer je sieraden - gouden blad oorbellen aan kopje

Zo moet het wel

Op deze manier kun je heel gemakkelijk oorbellen fotograferen. Hang ze aan een vaasje of kopje zodat de bedels mooi hangen. Kijk wel naar het geheel, hier is een lichte ondergrond en achtergrond gebruikt. Zet geen onnodige dingen achter het kopje of een té drukke achtergrond. Probeer de foto op verschillende manieren af te snijden, vaak wordt het mooier als je maar een stukje van de houder/display/vaas etc. ziet. Houd het lekker clean zodat de oorbellen centraal staan.

lelijk schaduw

Choker Kettingen op de Fotograferen

Zo moet het niet

Zie je de schaduw rechts onder? Dit komt omdat de foto buiten is genomen op een verkeerde plek. Zorg ervoor dat er nooit schaduw over je ketting te zien is, zo zie je de ketting niet en het ziet er niet professioneel uit. Ga liever naar binnen om foto’s te maken als je echt geen plekje kunt vinden buiten zonder schaduw.

sieraden fotograferen tips - choker ketting zelf maken foto

Zo moet het wel

Deze choker ketting is netjes op de foto gezet. Je ziet geen schaduw doordat het van bovenaf binnen is gefotografeerd op een witte ondergrond. Je kan de kleuren van je foto altijd nog aanpassen via Instagram door de helderheid en contrast aan te passen. ( Verderop in de blog laten we in een video zien hoe je dit kunt doen )

lelijk contrast klopt niet

Je Sieraden Matchen met een Achtergrond

Zo moet het niet

Het lijkt een mooie foto toch? Maar eigenlijk is dit niet een juiste manier van fotograferen. De kleuren van het armbandje lijken teveel op de achtergrond. Hierdoor kijk je niet als eerste naar het armbandje. Zou het armbandje bijvoorbeeld rood zijn dan springt het er wel echt uit door het kleurcontrast.

fotografie tips om sieraden op de foto te zetten - ring

Zo moet het wel

De kleuren van de ring komen terug in de achtergrond, maar doordat je nog grijze gebouwen in de foto ziet springt de ring er wel uit. Zou deze foto genomen zijn boven het zwembad in dezelfde kleur dan zou je niks meer zien van de ring. Kijk altijd goed naar de kleuren van je omgeving voordat je een foto maakt.  Zorg ervoor dat je ook MIXT en niet alleen maar MATCHT.

leleijke foto oorbeleln roze

Kleuren Matchen met een Ondergrond?

Zo moet het niet

In dit geval is het matchen van kleuren niet goed uitgepakt. De ondergrond is roze en de bedel van de oorbellen ook, dit is zonde want hierdoor zie je de kleur van de bedel helemaal niet meer.

hoe fotografeer je sieraden - roze kwastje oorbellen

Zo moet het wel

Gebruik liever een witte ondergrond als je een bedel hebt in een felle kleur. Zo springen de roze kwastjes er echt uit, ze vallen lekker op en dit is wat je wilt. De witte ondergrond is hier goed gebruikt,  geen onnodige versieringen enkel alleen een patroon in het stofje.

lelijke foto houten rafel

Sieraden Setje met Ketting en Oorbellen Fotograferen

Zo moet het niet

Zag jij dat er oorbellen lagen? Ze vallen namelijk helemaal weg in deze foto. Dit komt door de ondergrond, het is bijna vies crème van kleur. Zou dit op een witte of grijze ondergrond liggen zou je het setje veel beter zien. De oorbellen zijn ook vrij groot, leg ze dan naast de ketting en niet er in.

hoe fotografeer je sieraden - marmer sieraden met blauw

Zo moet het wel

Zie jij het verschil? Niet alleen de ketting maar het verschil in ondergrond, lichtinval en schaduw? De foto heeft een rustige ondergrond in een fijne kleur die past bij de ketting. Hoe lichter hoe beter. Het lichtinval is goed doordat je geen schaduw ziet. Gebruik altijd daglicht bij het maken van foto’s of een felle (witte) lamp zodat je foto niet een ‘bruin’of een gele gloed krijgt.

hoe fotografeer je sieraden - hoe het niet moet

Diepte Verschil in je Foto’s

Zo moet het niet 

Bij deze foto is gebruik gemaakt van een zwarte fluwelen ondergrond. Hierdoor lijken de sieraden goedkoop en straalt het verder niks uit. Door de donkere kleur wordt de foto heel ‘hard’ van kleur en krijg je geen diepte verschil in de foto.

hoe fotografeer je sieraden - oog gouden kettingen

Zo moet het wel

Die sieraden zijn hier neergelegd op een witte ondergrond en een kleine verhoging. Zo komt de ketting meer naar voren in de foto en heb je een diepte verschil. Dit maakt de ketting aantrekkelijk om naar te kijken.  De kettingen zien er chique uit doordat er niet teveel naast elkaar neergelegd zijn.

hoe fotografeer je sieraden - hoe het niet moet donker kleur

Instagram Style Foto

Zo moet het niet

Waar is de armband? De gouden armband lijkt voor de helft zwart. Dit komt door de lichtinval vanuit een hoek waardoor de armband in de schaduw zit. Draai je pols net iets meer naar de zon en zo zie je de armband wel goed. Ga je foto ook niet ‘over bewerken‘ met teveel filters waardoor je de kleuren van het sieraad niet meer ziet.

hoe fotografeer je sieraden - bangle armbanden sfeer foto myjewellery

Zo moet het wel

Sharon van Myjwellery is een pro in het maken van Instagram foto’s, zo ook de ‘car selfie’ De sieraden zijn duidelijk te zien doordat je geen schaduw ziet in deze foto, en het licht van bovenaf komt. Ook heeft de foto meer ‘sfeer’ doordat je ook een stukje van haar outfit ziet, en de koffie beker 😉

lelijke foto

Armcandy Fotograferen

Zo moet het niet

Deze foto is onscherp, heeft een vreselijke kleur ondergrond en waarom zijn er tien filters van Instagram gebruikt? Kortom zulke foto’s zijn verre van aantrekkelijk als je sieraden wilt verkopen. Let er op dat je altijd met daglicht foto’s maakt, een lichte ondergrond en dat er geen schaduw te zien is. 

hoe fotografeer je sieraden - gouden sieraden letterkralen

Zo moet het wel

Zie je het verschil met de foto hierboven? Deze foto is vlijmscherp, heeft een lichte ondergrond en is ‘clean’. De sieraden vallen goed op doordat het gouden sieraden zijn en het een witte (onscherpe) ondergrond heeft.

lelijke foto choker

Choker Ketting Fotograferen

Zo moet het niet

Deze foto is niet genomen bij daglicht, dit zie je door de kleuren. Ook is hier onnodig stof en steen gebruikt. Kies bijvoorbeeld 1 foto prop ( attributen zoals stenen, schelpen en vaasjes in je foto om sfeer te creëren) in plaats van allerlei verschillende items. Wanneer je twijfelt over het licht in je foto, wacht dan met fotograferen tot je wel foto’s kunt maken bij daglicht.

zilveren choker met bloem - hoe fotografeer je sieraden

Zo moet het wel

Wanneer je een choker op de foto zet gebruik dan een mooie witte ondergrond of draag het sieraad om je nek. Wanneer je zelf niet zo fotogeniek bent vraag dan bijvoorbeeld een vriendin, buurmeisje of kennis die het wel leuk vind om op de foto te gaan. Focus je op de ketting dat deze goed in beeld is tijdens het fotograferen. 

Wat heb je nodig om mooie foto’s te maken?

Bij de foto’s hierboven staan veel tips hoe je mooie foto’s maakt van je sieraden. Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig? Het fotograferen van je producten hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Zolang je maar kritisch naar je foto’s kijkt en de tips meeneemt komt het goed!

Voor de basis heb je een smartphone of een digitale camera nodig, en een stuk wit karton meer niet!

Voel je vrij en probeer verschillende foto’s te maken, kies andere hoeken uit waarin je normaal niet zou fotograferen.

Probeer je eigen stijl te vinden in het maken van je foto’s, dit is het allerleukste om terug te zien namelijk. Dat iemand die sieraden verkoopt of een blog heeft een echte eigen unieke stijl heeft.

foto's maken met mobiel en statief tips en trucs - sieraden fotograferen foam-board

Stap voor Stap Fotograferen met je Smartphone

Heb je een smartphone met een beetje fatsoenlijke camera? Gebruik dan deze om op een gemakkelijke en snelle manier foto’s te maken. Je hebt tegenwoordig heel veel apps die je op je mobiel kunt zetten waarmee je je foto’s kunt bewerken. Maar met deze 4 stappen maak je al de perfecte foto!

Stap 1: Zorg ervoor dat je bij daglicht fotografeert. Fotografeer het liefst bij een groot raam waar veel lichtinval is. Verschijnt er een beetje schaduw? Plaats dan nog een stukje wit karton of papier aan de zijkant van je sieraden zoals op de foto hierboven. Als je niet afhankelijk wilt zijn van het weer en tijdstip van de dag is het het echt waard om een set daglicht lampen te kopen, gebruik altijd twee zodat je geen schaduw hebt. Je foto’s en video’s worden hierdoor veel mooier en het scheelt veel tijd omdat je ze amper nog hoeft te bewerken.

Vind je een lampenset nog te duur? Dan kun je beginnen met foto’s maken in een softbox

Stap 2: Nu je de juiste belichting hebt gevonden kun je de ondergrond en achtergrond gaan klaar maken.  Gebruik een lichte achtergrond door een stuk wit papier/karton te gebruiken, of een foam-board plaat.

Stap 3: Je gaat nu de positie van je smartphone bepalen en vanuit welke hoek je het product gaat fotograferen. Van dichtbij, iets vanaf de zijkant of onder? Speel een beetje met de camera totdat je een mooie hoek hebt gevonden.

Tip: misschien vind je het fijn om een klein statief te gebruiken.

Stap 4: Denk aan de extra details. Zijn alle labels van je product? Zit er geen stof of vuil ergens op de ondergrond?

foto's maken met mobiel instagram en statief tips en trucs - sieraden fotograferen

Hoe Bewerk je je Foto’s Gratis in Instagram?

Wij gebruiken voor alle foto’s Instagram, hier kun je op een super eenvoudige manier je foto’s gratis en snel bewerken.

Doordat je foto’s maakt met je mobiel kun je ze direct bewerken en eventueel online zetten, ideaal! Heb je nog geen Instagram account? Maak dit zeker aan! Via Instagram kun je veel potentiële klanten bereiken. Via deze app upload je foto’s  en kun je ze op de meest simpele en snelle manier bewerken. We laten je stap voor stap zien hij wij onze foto’s bewerken.

Hoe Maak je Mooie Foto’s in Instagram?

Hier zie je stap voor stap foto’s geprintscreend vanaf onze ipod hoe wij foto’s bewerken.

foto's maken met camera en statief tips en trucs - sieraden fotograferen cactus

Deze foto gaan we bewerken, de ondergrond en de compositie kloppen helemaal in deze foto. Alleen gaan we de foto nog nét een beetje lichter maken met Instagram zodat de armbandjes nog meer spreken.

Ja ook bij ons op kantoor ligt gewoon troep rondom deze foto 😉 

Kwestie van alles een beetje aan de kant leggen zodat het op de foto netjes lijkt.

hoe bewerk je gratis foto's in instagram stap voor stap uitleg - sieraden fotograferen

Dit is het begin scherm als je op bewerken klikt.

hoe bewerk je gratis foto's in instagram stap voor stap uitleg - sieraden fotograferen 2

Pas als eerste de helderheid aan, schuif heen en weer totdat je de juiste belichting hebt. Let op dat de foto niet overbelicht wordt.

hoe bewerk je gratis foto's in instagram stap voor stap uitleg - sieraden fotograferen 3

Door te spelen met contrast krijgt je foto wat meer donkere kleuren in de foto, hierdoor krijg je meer contrast in je foto. 

hoe bewerk je gratis foto's in instagram stap voor stap uitleg - sieraden fotograferen 4

Maak je foto als het iets te licht is nog net een beetje ‘warmer’. Let op dat je foto niet helemaal bruin of geel wordt.

gratis foto's in instagram stap voor stap uitleg - sieraden fotograferen 5

Heb je nog een beetje schaduw in je foto? Haal dit dan weg met de knop schaduwen. 

hoe bewerk je gratis foto's in instagram stap voor stap uitleg - sieraden fotograferen 6

Is je foto iets aan de onscherpe kant? ( iets wazig) dan kun je dit aanpassen met deze functie. Dit is de laatste bewerking die je doet. Nog ontevreden? Schuif dan nog met wat functies heen en weer tot je een mooie bewerking hebt.

hoe bewerk je gratis foto's in instagram stap voor stap uitleg - sieraden fotograferen 7

Nu je foto klaar is kun je deze opslaan en als je wilt er later nog tekst aan toevoegen.

 Is je foto klaar om online te zetten? Plaats hem dan direct op Instagram. Gebruik een pakkende titel of stel een vraag voor meer interactie.  

foto's bewerken makkelijk bewerken in instagram

Gebruik hashtags die bij de foto passen. Wij hebben hier naast ‘sieraden tags’ ook gebruik gemaakt van xenos en ikea omdat de props ( marmeren plaat en cactus) van deze winkels zijn. Zo kun je blijven afwisselen in je # en word je door meer verschillende mensen gevonden. 

Ga Jij Oefenen met Fotograferen? 

Hopelijk heb je veel gehad aan al onze tips en trucs! Wat vind jij nog moeilijk aan fotograferen en zou je meer hulp bij nodig hebben? Laat het weten in de comments en we geven je persoonlijke tips waar je zeker wat aan hebt!

Zin gekregen om aan de slag te gaan? Gewoon oefenen met de camera!  ENJOY 

XXX Nathalie

Over de schrijver
Lisa
Door

Lisa

op 22 Sep 2016

Veel nuttige tips! Ik maak veel zomerse sieraden en vind het lastig om nu te switchen naar het najaar/winter seizoen. Mijn stijl is een beetje ibiza flower power achtig :) Heb je misschien tips voor mij?

Nathalie
Door

Nathalie

op 22 Sep 2016

Hoi Lisa fijn om te horen! Ik zou als tip meegeven om je sieraden een qua kleur aan te passen zodat je sieraden ook nog verkocht worden in het winter seizoen. Gebruik bijvoorbeeld okergeel en legergroen gecombineerd met je eigen stijl. Qua foto's zou ik hout gebruiken als ondergrond, dit heeft nog de Ibiza feeling, maar ook het 'herfst' idee. Fotografeer ook een keer je sieraden met een najaars outfit aan, stem je sieraden af op je kleding :) Heel veel plezier en succes met het maken van je nieuwe collectie/foto's

Josephine
Door

Josephine

op 08 Nov 2016

Wat een geweldige duidelijke uitleg en tips! Hier heb ik wat aan als beginner want mijn foto's vind ik niet mooi. Nu kan ik aan de slag om het goed te doen!

Monique
Door

Monique

op 20 Nov 2016

Dankjewel Josephine! Blij dat je er wat aan hebt gehad :) Veel succes met uitproberen!

Chanel
Door

Chanel

op 16 Nov 2016

Bedankt voor de tips! Ben zelf sinds een aantal dagen ook bezig met het bouwen van een webshop in Woocommerce en bleef een beetje hangen bij het maken van mooie foto's. Nu vrijwel opgelost :)

Monique
Door

Monique

op 20 Nov 2016

Super dat je er wat aan gehad hebt :) Heel veel succes met je webshop!

Fotomomentje
Door

Fotomomentje

op 07 Feb 2017

Met 'normale' foto's maken had ik nooit echt moeite, maar foto's voor mijn blog vind ik toch wel lastig!

Lotte
Door

Lotte

op 28 Feb 2017

Handig! Thanks!

Riley
Door

Riley

op 13 Dec 2018

Bedankt dat je deze tips wilt delen, ik heb hier heel veel aan. Groetjes, Riley

Telefoon blog
Door

Telefoon blog

op 03 May 2019

Fijn dat je deze tips wilde delen en info geeft hierover, denk dat je hier veel mensen mee helpt, mij in ieder geval wel, bedankt!

lifestyle blogger
Door

lifestyle blogger

op 16 Aug 2019

Geweldig artikel.

Sylvia
Door

Sylvia

op 17 Jun 2020

Dank voor je tips. Kan iemand mij uitleggen hoe je foto's van oorbellen hangend, dus verticaal, vrijstaand kan maken?

Oh So HIP
Door

Oh So HIP

op 23 Jun 2021

Misschien aan een heel dun (vis)draadje hangen?

Oh So HIP
Door

Oh So HIP

op 23 Jun 2021

Nuttige tips, maar er zitten ook hilarische 'zo moet het niet' foto's tussen.

Reactie plaatsen