Kralenwinkels in Barcelona - Deze Straat Mag Je Niet Missen!

Barcelona, de stad van Gaudi, Picasso, tapas en het strand. Wat mij betreft één van de leukste steden in Europa! Een prima mix van cultuur, lekker eten, mooie gebouwen en natuurlijk relaxen op het strand. Afgelopen week was ik in Barcelona voor een leuk nieuw project en natuurlijk moest ik ook even op zoek naar wat leuke kralenwinkels. Net als in Parijs heb je in Barcelona een hele straat waar allemaal verschillende kralenwinkels bijelkaar zitten. Wel zo handig 😉

Carrer de la Boqueria – Een HELE straat met Kralenwinkels in Barcelona

In het ‘Barri Gotic’, een van de leukste oude wijkjes van Barcelona, vind je de ‘Carrer de la Boqueria’ een straat vol met kralenwinkels en sieraden shops waar je zeker even een kijkje moet nemen. Van aparte edelstenen tot goedkope bedels, werkelijk alles kun je hier vinden. Deze straat ligt vlakbij de ‘Mercat de la Boqueria’ de populaire overdekte markt aan de Ramblas waar je allerlei lekker eten kunt scoren. Een perfect middagje uit in Barcelona dus!

The place to be!

El Tue Disseny – Kralenwinkel in Barcelona

Deze kralenwinkel wordt, zoals zovelen in het buitenland, gerund door Chinezen. Het interieur van de winkel is niet echt inspirerend, de artikelen die ze verkopen des te meer. Honderden en honderden bakjes met metalen onderdelen en bedels en een hele uitgebreide collectie edelstenen. De strengen edelstenen zijn hier veeeeel goedkoper dan ik ze ooit in Nederland heb gezien dus als je hier graag mee werkt zou ik zeker een kijkje nemen!

Waar moet je beginnen met kijken?

Alle bedels en tussenzetsels zijn per stuk verkrijgbaar

Ze hebben hier een hele uitgebreide collectie met edelsteen hangers en kralen die je per streng kunt kopen. In Nederland zijn edelstenen over het algemeen erg prijzig om te kopen maar niet in deze winkel! Voor een paar euro heb je al complete strengen met de mooiste edelsteen kralen.

Voor welke kleur ga jij?

Accessory – Kralenwinkel in Barcelona

Een paar deuren verderop vind je deze kralenwinkel waar ze zelfs nog meer onderdelen verkopen. Naast de meer ‘standaard’ items als waxkoord, suede en basisonderdelen hebben ze hier een gigantische collectie aan super vrolijke en gekleurde items als bedels, houten kralen, pompoms, linten en veren.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze geweldige pauwen veer bedels?

Hier zie je pas een klein stukje van deze kralenwinkel…

Heel veel gekleurde kralen en mooie linten met ibiza en aztec printjes

WAUW! Super mooie edelsteen bedels waar je alleen nog een ballchain kettinkje aan hoeft te hangen

Wil je eens wat anders dan anders? Dan zit je bij deze kralenwinkel goed! Ze hebben echt honderden bedels in allerlei stijlen.

Ga jij binnenkort naar Barcelona? Dan zou ik zeker even een kijkje nemen in deze straat. Laat de mannen maar thuis want hier kun je je werkelijk een hele dag vermaken 😉

Vliegen naar Barceona is voordelig met Vueling en hier vind je enkele betaalbare hotels in Barcelona

xoxo – Monique