Photo Diary Week 15, Zomer Fotoshoot Styling & City Trip
15 april 2016 

Photo Diary Week 15, Zomer Fotoshoot Styling & City Trip

In deze photo diary krijgen jullie een kijkje achter de schermen van de afgelopen week.  Afgelopen weekend was Monique in Genève en ben ik samen met m’n moeder naar de ij-hallen geweest om daar inkopen te doen voor de komende fotoshoot 🙂 Verder weer lekker veel sieraden gemaakt als voorbeeld, en ofcourse alle vrolijke zomer bestellingen ingepakt die we van jullie binnen kregen.

Ik ben benieuwd wat jullie van de photo diary vinden! Kijken jullie mee naar onze foto’s van afgelopen week?

zomer collectie inspiratie op doen moodboard uit tijdschriften grazia en hm

Het weekend staat voor de deur en ik ga samen met mijn moeder naar de ij-hallen om daar kleding te shoppen voor de aankomende zomer fotoshoot die Monique en ik hebben gepland. Hier zie je allemaal tijdschriften waar ik inspiratie uit heb gehaald. Mijn telefoon staat inmiddels helemaal vol met printscreens met allemaal leuke outfits en sieraden. Ook haal ik mijn inspiratie vaak van Pinterest, hier staan onwijs veel mooie foto’s op. Heb jij ook Pinterest? Neem vooral even een kijkje op ons Pinterest bord waar je zelf ook je sieraden kan posten die je maakt met onderdelen van Beads and Basics.

shoppen bij de ij hallen in amsterdam ibiza styling fotoshoot

Zoals je ziet was ik goed geslaagd met twee shoppers helemaal vol. Alle items waren tussen de 1 en 7 euro! Zeker een aanrader om hier een keertje heen te gaan met mooi weer 😉

shoppen bij de ij hallen in amsterdam ibiza styling

Selfie time! Mijn moeder ging gezellig mee en spotte hele leuke vrolijke zomer kleding.

euk quote kaartje ibiza style clutches voor fotoshoot

Hierboven zie je enkele items die ik gekocht had tijdens het shop dagje bij de ij-hallen. Deze drie tasjes staan heel leuk bij armband setjes die we gemaakt hebben van de nieuwe kralen. Het leuke kaartje kregen we van Marieke, super cute!

bestellingen van klanten inpakken, roze en blauw kleur combi van kralen

Tijdens het inpakken van alle bestellingen komen we heel vaak leuke kleur combinaties tegen. Zo ook deze bestelling met allemaal vrolijke zomer kleurtjes bij elkaar. Ik ben benieuwd wat er van gemaakt is, misschien wel een mooie wikkelarmband.

monique en rosalie sieraden maken op kantoor

Monique en Rosalie zijn druk bezig met het maken van de laatste kettingen die we meenemen naar de photoshoot. Monique gebruikt een kralenbord om het patroon op neer te leggen van de ketting en gebruikt daarna een hals standaard om hier de bedels en veertjes zo netjes mogelijk aan te hangen. Waar is trouwens het bureau gebleven onder die berg met kralen? 😉

enkelbandje van blauwe kralen stenen zelf maken inspiratie

Zelf ging ik ook nog aan de slag met een leuk enkelbandje in de kleur combi turkoois met wit en zilver. Erg leuk voor de zomer wanneer we weer slippers aan kunnen.

styling ibiza by nathalie bouwkamp

Alle kleding hebben we in kantoor uitgestald en op het kleding rek gehangen. De kettingen zijn bijna allemaal klaar en dus kan ik lekker alle setjes gaan uitzoeken die we op de foto gaan zetten voor de zomer collectie. Dit vrolijke jasje komt ook van de ij-hallen en was maar 4 euro, koopje! De ketting die we hier bij hebben uitgezocht past perfect qua kleur bij het jasje.

rommelige tafel met sieraden setjes als voorbeeld maken

Een kleine sneak peak van deze vrolijke ketting, oeeeeehh ben jij ook zo benieuwd wat er allemaal aan zit te komen? We houden het nog even een verrassing maar er komen snel hele leuke nieuwe inspiratie setjes online 🙂

foto maken op ikea tafel met gouden sieraden

Dit is hoe wij deze ketting hebben gefotografeerd, niks geen dure foto studio maar gewoon simpel op een witte ondergrond. Lekker clean, zo komt de ketting goed tot zijn recht. De zonnebrillen liggen alvast klaar om gedragen te worden maar we moeten nog heeeel even wachten tot de zon daadwerkelijk gaat schijnen.

werken aan de inspiratie setjes met leuke kladblok

Dit is het eindresultaat wanneer we een inspiratie setje online zetten. We bewerken de foto vaak nog iets qua kleur en formaat. Daarna plaatsen we het als een ‘Get the look’ op de site en voegen de producten er aan toe, zo kun je heel gemakkelijk dezelfde ketting maken. Ook heb ik Rosalie gefotografeerd die de ketting draagt bij een leuke outfit, zo zie je meteen hoe de ketting er ‘in het echt’  uit ziet en hoe je hem kunt dragen 🙂

Ik ben benieuwd wat jullie van de photo diary vinden! Laat vooral hieronder in de comments ook weten wat jij deze week heb gefreubeld, vinden we super leuk om te lezen!

Tot volgende week met een nieuwe photo diary
Liefs

Over de schrijver
Sandra
Door

Sandra

op 24 Apr 2016

Wauw lekker druk geweest allemaal. Ben benieuwd naar de photoshoot en de prachtige inspiratiesieraden.

Reactie plaatsen