Trend: Patches op Kleding

trend patches op kleding t-shirt broek

Patches zijn helemaal hot deze zomer, het is een trend die we in de jaren 90 overal zagen en hij is back! Je ziet ze overal op kleding, tassen en worden zelfs in kettingen gebruikt. De celebs zijn er al mee gespot, en nu ook in Nederland zie je steeds meer winkels die leuke items verkopen met patches er op. Van bomberjacks met nagelak potjes en kersen patches, tot een jurkje met schattige regenboog patches je kunt het zo gek niet bedenken.

Tip! Kies ervoor om 1 item te dragen met patches, zo behoud je de rust en is het niet te overdone. Heb je en t-shirt met veel pacthes? Draag er dan bijvoorbeeld een mooi zwart leren jack overheen.

We hebben al enkele items voor je uitgezocht die je zo kunt shoppen!

patches op kleding trend tshirt sweather cap bomber jack

1 Roze fruit t-shirt – The Musthaves

2  Bomber jack – The Musthaves

3 Zwarte cap – Coolcat

4 Grijze sweather met veterdetails – Coolcat

patches op kleding trend tshirt sweather jurk blouse

5  Zwart wit streepjes t-shirt  – C&A

6 Army Blouse – The musthaves

7 Mint t-shirt – The Musthaves

8 Streepjes jurk – The Musthaves

Heb jij zin gekregen om zelf aan de slag te gaan? Met de volgende patches maak je van een eenvoudig t-shirtje in een handomdraai je eigen gepimpte patches t-shirt.

De patches strijk je voorzichtig op het shirt, heeft de patch geen strijklaag? Dan kun je het met een naald en draad eenvoudig vast naaien op je t-shirt of spijker jasje.

Klik op de afbeelding om naar de shop te gaan 🙂

Patches op kleding etsy shop CoolStitchees

De grappige patches van CoucouSuzette zijn super leuk, je ziet hier een banaan en een cocktail glas, erg leuk om te gebruiken op je spijker jasje, of zelfs op een handtasje.

Patches op kleding etsy shop HYVAstickfabrik

HYVAstickfabrik maakt ook sieraden van de patches. Een leuk en origineel idee! Zelf kun je dit ook maken door aan een patch een stukje jasseron ketting vast te maken met jumpringen.

Patches op kleding etsy shop JadeBoylan

JadeBoylan is een erg vrolijk merk zoals je al ziet. De patches die ze verkoopt hebben felle kleurtjes en opvallende teksten.  Ook maakt ze broche spelden met allerlei quotes en mooie afbeeldingen.

Patches op kleding etsy shop WildflowerandCompany

De patches van WildflowerandCompany zijn super leuk om met elkaar te combineren. Zo maakt ze verschillende patches die samen 1 geheel vormen als je ze op een jasje of t-shirt gebruikt.

Wij kunnen geen genoeg krijgen van deze trend, en jij? Heb jij al een kleding stuk met patches?

Of vind je deze trend helemaal niks? Laat het weten in de comment!

Over de schrijver
john
Door

john

op 23 Aug 2016

Leuka artikel bedankt.

Ruim assortiment van veiligheidskleding
Door

Ruim assortiment van veiligheidskleding

op 14 Oct 2016

Hele leuke trend! Helaas alleen geschikt om te dragen in je vrije tijd of op een feestje. Op kantoor wordt het toch niet helemaal gewaardeerd.

Reactie plaatsen