Video Diary #1 - Zomer Fotoshoot Op Ibiza

Video Diary #1 - Zomer Fotoshoot Op Ibiza

We nemen je mee achter de schermen tijdens onze Ibiza fotoshoot doormiddel van onze aller eerste VIDEO DIARY, jeej! Afgelopen week gingen Monique en ik naar het prachtige Santos Coast op Ibiza om hier sieraden op de foto te zetten. We hadden honderden kettingen en armbanden meegenomen. Met een perfect bruine spray tan en vier veel te zware koffers hadden we hele productieve dagen, met meer dan 3000 foto’s!

Ik ben benieuwd wat jullie van de video diary vinden! Kijken jullie mee naar onze foto’s EN video van afgelopen week?

 

spray tan laten doen via treatwell

Voor de foto’s hadden we wel een mooi bruin kleurtje nodig, maar met het weer in Nederland worden we natuurlijk nu niet bruin. Daarom zijn we naar de spray tan salon gegaan. We raakten gezellig aan de praat met de eigenaresse en heel toevallig had ze laatst bij ons kralen besteld. Ze liet foto’s zien van haar creaties, echt super leuk.

We boekten via Treatwell, een overzichtelijke site met beauty salons. Vaak hebben ze hele leuke acties waar wij ook gebruik van hadden gemaakt 🙂

 

met ryanair naar ibiza voor fotoshoot

Onderweg naar Ibiza! We hadden bijna de vlucht gemist omdat we echt veel te veel bagage bij ons hadden, dit moesten we eerst inkrimpen op het vliegveld voordat we konden inchecken OEPS 😉

 

styling by nathalie setjes uitzoeken voor de fotoshoot

Eenmaal aangekomen in ons hotel leg ik alle setjes klaar zodat we deze de komende dagen op de foto kunnen zetten. Er ligt nog veel meer klaar in de koffer dus we gaan lekker foto’s schieten.

 

statement ketting gespot in ibiza stad met schelpjes

In Ibiza stad kwam ik deze mooie ketting tegen. Ik mocht hem niet op de foto zetten van Monique en al helemaal niet kopen 😉 “We hebben al veel te veel mee, en dan wil jij nog meer kettingen kopen?” zei ze haha.

kralen winkel in ibiza stad hotspot

Monique zo blij als een kind in een snoepwinkel in dit kralenwinkeltje. Prachtige handgemaakte kralen spotten we er.  Ga je deze zomer naar Ibiza? Neem dan zeker een kijkje! De winkel zit in Ibiza stad vlakbij de haven in de straat genaamd: Carrer del bisbe azara 🙂

lekker tapas eten bij de haven in ibiza stad

Na alle gemaakte foto’s en wandelingen hadden we wel trek. We vonden een leuk tapas restaurant en zoals je ziet een uitzicht over de haven.  Even chillen en weer opladen voor de volgende dag 🙂

 

ibiza stad fashion met suede jasje

Dit jasje is bewerkt met pompoms. Super leuk om dit ook zelf te maken dachten we dus wie weet nemen we hier nog een leuke tutorial van op.

selfie time tijdens het zoeken van de foto locatie

Selfie time!

 

_____________ IBIZA VIDEO DIARY _____________

Tussen alle foto’s door hebben we ook super veel gefilmd, kijken jullie mee naar onze aller eerste video diary?

 

_____________ IBIZA INSPIRATION _____________

gouden choker ketting tibetaanse stijl

Éen van de vele foto’s die we hebben gemaakt. Monique draagt hier een gouden choker ketting gemaakt van de nieuwe tibetaanse kralen. De gouden oorbellen hebben we ook zelf gemaakt, leuk met kwastjes voor een speels effect. Check hier de DIY van deze ketting 

Het jurkje kochten we bij de C&A, super fijn voor in de zomer door het katoenen stofje. En de prijs was ook heel leuk 😉 Bekijk hier het hele jurkje van Monique.

zelf paarse veertjes oorbellen maken in het goud

De paarse oorbellen springen er echt uit door de kleur! Super leuk om te dragen tijdens de zomer of leuk naar een feestje 🙂 Wil jij zelf deze oorbellen ook maken? Klik hier voor het materiaal en instructies 

ibiza uitzicht met ondergaande zon en palbomen

Nog één keer de zon van Ibiza!

Wat vind jij?

Ik ben benieuwd wat jullie van de video diary vinden! Vond je het leuk om te kijken, of heb je nog tips voor de volgende keer? Laat het vooral in een reactie hieronder weten, vinden we super leuk om te lezen!

Tot de volgende keer met weer een nieuwe foto diary
Liefs Nathalie!

Over de schrijver
Evelien
Door

Evelien

op 05 May 2016

Dat ziet er gezellig uit dames! Hele leuke video en ben benieuwd naar de nieuwe sieraden :)

Sandra Elzinga
Door

Sandra Elzinga

op 06 May 2016

Dat zag er mooi uit dames Toppie

Mirjam
Door

Mirjam

op 09 May 2016

Hi Ladies! Wat leuk om jullie zo te zien *shinen* op Ibiza! :)

Syta
Door

Syta

op 09 May 2016

Wat een leuke video meiden. Toppie ! Aan jullie zal het niet liggen. Ben heel benieuwd naar jullie nieuwe filmpjes. Jaren geleden ben ik ook op Ibiza geweest, in mijn hippy tijd ( zo oud ben ik al :-)

Robin
Door

Robin

op 09 May 2016

Gaaf! Ik ben benieuwd naar alle foto's! Heb een paar leuke sieraden gezien die ik natuurlijk wil maken (álle sieraden waren leuk, maar deze sprongen eruit voor mij).

Brenda
Door

Brenda

op 10 May 2016

wauwieee het enthousiasme en plezier spat er vanaf...heerlijk om naar te kijken en wat een vrolijke creaties... wordt je helemaal happy van :)

Michelle
Door

Michelle

op 15 May 2016

Wat een leuke foto's en geweldig video, ik word er helemaal vrolijk van :-)

Reactie plaatsen