Cadeautjes die al zijn ingepakt - Shoptip!
15 november 2015 

Cadeautjes die al zijn ingepakt - Shoptip!

Zoek jij een leuk cadeau dat ook nog eens mooi is ingepakt? Dan zit je hier goed!

Hier vind je de leukste sieraden merken ingepakt als cadeau ready to give! Voor jezelf of om te geven, want de feestdagen komen er aan en soms heb je niet altijd evenveel tijd om de hele stad door te zoeken. Daarom deze shop tips zodat je met één klik op de muis het perfecte cadeautje in huis krijgt.

Kijk je mee naar de leukste sieraden inpakkers die we voor jou hebben uitgezocht?

sieraden-leuk-inpakken-cadeau-tips-patches-en-sieraden-van-soosjewelry

sieraden-kerst-idee-inpakken-cadeau-tip-gouden-hart-bedel-soosjewelry

Armbandjes met een bohemian feeling

Bij Soos Jewelry vind je bohemian en vrouwelijke sieraden die ze stuk voor stuk als kleine cadeautjes opstuurt, ingepakt met lintjes en mooi papier! En hoe schattig is de sfeer foto. Helemaal in kerst sfeer, love it!

Benieuwd naar alle prachtige sieraden die Sonja zelf ontwerpt en maakt? Bekijk hier deze en nog veel meer sieraden

gift-service-my-jewellery-sieraden

gift-service-my-jewellery-sieraden

Cadeautjes om het hele jaar door te geven!

Bij My Jewellery koop je de leukste sieraden en sinds kort kun je deze ook geheel in style laten inpakken! Met de speciale gift service kies je een armbandje of ketting met een leuk kaartje en zit er zelfs een lekkere chocolade reep bij!

Benieuwd naar de pakketjes waaruit je allemaal kunt kiezen? Bekijk zie hier allemaal! 

ketting-edelsteen-blauw-juni-moon-sieraden-handgemaakt

edelsteen-miniraal-sieraden-ingepakt-in-doosje-juni-moon-sieraden-handgemaakt

Cadeau met een betekenis

In de webshop van Juni Moon vind je sieraden die natuurlijke mineralen bevatten. Iedere mineraalsoort straalt zijn eigen unieke energie uit. Op de site staat dan ook bij elk sieraad wat de betekenis achter de mineraal is en kun je zelfs per sterrenbeeld zoeken welke mineralen het beste bij jou passen.

De sieraden worden voor je ingepakt, je kunt kiezen uit een wit doosje of een feestelijke verpakking. Ben jij benieuwd wat er nog meer te koop is op de site? Neem hier een kijkje 

handgemaakte-sieraden-leuk-ingepakt-cadeau-tips-estilo-decoration

sieraden-leuk-inpakken-cadeau-tips-estilo-decoration

Sieraden met een natural look

De sieraden van Estilo Decoration worden met veel aandacht, liefde en zorg gemaakt, van mooie hippe kleuren tot de “natural” look, zogezegd voor ieder wat wils! Op het Instagram acount zie je dagelijks veel mooie foto’s voorbij komen, waaronder de leukste ingepakte cadeautjes.

Wil jij meer sieraden zien van Estilo Decoration? Neem hier een kijkje naar de nieuwste collectie met vooral veel edelsteen en natuursteen sieraden die helemaal passen bij het winter seizoen.

armband-bridesmaid-zelf-een-cadeau-samen-stellen-van-sieraden-cherish-box

zelf-een-cadeau-box-samen-stellen-van-sieraden-cherish-box

Cadeau tip! Verras iemand met een Cherish Box vol sieraden of andere items

Een cadeau samen stellen was nog nooit zo makkelijk én leuk tegelijk! Je wordt al vrolijk van de foto’s en sieraden die je zelf kunt toevoegen in de Cherish Box. Een uniek cadeau om te geven of om voor jezelf aan te schaffen 😉

Je kunt kiezen uit een surprise box, dit is nóg leuker om uit te pakken als je voor jezelf een cadeautje koopt 😉 Of ga voor de Cherish customized box, dit is een box die je helemaal zelf kunt samenstellen. Van het kaartje wat er bij zit, de inhoud tot zelfs een persoonlijk label!

Wil jij iemand verrassen met een Cherish Box? Bekijk ze hier allemaal en ga lekker aan de slag! 

miyuki-armband-blauw-handgemaakt-sieraden-van-dwhjewelry

leuk-ingepakt-cadeau-tip-sieraden-dames-zwart-goud-dwhjewelry

Trendy items voor iedereen

Bij DWH Jewelry vind je veel verschillende items, zo kun je er naast handgemaakte sieraden ook sjaals kopen. Zie jij iets leuks en wil je dit cadeau doen? Dan ben je bij DWH Jewelry aan het juiste adres want via het instagram account hebben wij al veel leuke ingepakte cadeautjes voorbij zien komen!

Alle items in de webshop koop je nu in de SALE! Benieuwd naar de mooiste miyuki armbanden en andere sieraden? Bekijk ze hier allemaal! 

best-friends-armbandjes-vriendschaps-armbandje

yoga-lotus-handmade-necklace-diy

Bohemian sieraden gemaakt met liefde

Bij Zorahlynns Jewelry vind je vooral veel bohemian sieraden met een vrolijke touch. Wij volgen haar al jaren via instagram en elke foto is weer een feestje om te zien! We spotten deze armbandjes en chokers mét quote kaartje, hoe leuk! Er zijn nog veel meer sieraden met stuk voor stuk kaartjes die bij het sieraad passen.

Benieuwd naar alle andere quote kaartjes? Bekijk ze hier! 

handmade-sieraden-met-natuursteen-happy-armcandy

advent-kalender-cadeau-idee-met-sieraden-happy-armcandy

Sieraden om blij van te worden!

Bij Happy Armcandy kun je voor deze kerst een super leuke adventkalender kopen met 24 cadeautjes.
Vanaf 1 december tot aan de Kerst is het de bedoeling om elke dag één cadeautje uit te pakken. In deze cadeautjes zitten allerlei mooie handgemaakte sieraden.

Dus ben je nog opzoek naar een origineel cadeau voor iemand of misschien wel voor jezelf? Dan is dit zeker een aanrader! Bekijk hier de adventkalender.

Toch opzoek naar iets kleiners? Dan kun je hier alle losse armbandjes bekijken!

cadeau-tip-sieraden-leuke-kaartjes-kadootjes-planner-tip

kadootje-planner-sieraden-ingepakt-als-cadeau-tip

Een cadeau geven of krijgen was nog nooit zo leuk!

Bij Kadootje planner kun je zelf een box samenstellen met een kaartje en een cadeau, voor jezelf of voor iemand anders. En wat nu zo handig hier aan is, is dat je dit ook nog eens kan laten verzenden naar een ander adres precies op de juiste dag wanneer je cadeau moet aankomen!

Je kunt voor alle gelegenheden een kaartje kiezen, bijvoorbeeld voor de kerst, verjaardag of gewoon iemand die je heel lief vindt!

Benieuwd naar de mogelijkheden en alle leuke items die je kunt toevoegen? Bekijk dan hier de webshop van Kadootje planner! 

leukelintjes-cadeau-inpakken-tip-leukelintjes

leukelintjes-cadeau-inpakken-tip-leukelintjes-diy

Zelf aan de slag?

Heb jij je cadeautjes al geshopt en ben je nog op zoek naar inpakpapier of lintjes? Dan ben raden we je zeker Leukelintjes aan! In de webshop vind je namelijk hele vrolijke items om je cadeautjes mee in te pakken. Zo kun je uit verschillende thema’s kiezen, sinterklaas, kerst of een verjaardag noem het op en ze verkopen het!

Ook kun je bij Leukelintjes terecht voor mooie quote kaartjes. Klik hier om lekker rond te neuzen in de webshop!

Wat vind jij van al deze gift services? Handig toch?!

Of ga je zelf cadeautjes inpakken?

Laat het weten in de comments, vinden we super leuk om te lezen!

XX Nathalie

Over de schrijver
Reactie plaatsen