Maak Sieraden met Foto's met deze Stap voor Stap Omschrijving
05 augustus 2021 

Maak Sieraden met Foto's met deze Stap voor Stap Omschrijving

Maak de Mooiste Sieraden met Foto’s met behulp van deze Blog en onze handige Epoxy Stickers en de Stap voor Stap Omschrijving. Eerder plaatsten wij van deze zelfde Foto Sieraden een Video Tutorial,  hier doen we hetzelfde, maar dan met foto’s zodat je het nog eens rustig na kunt lezen.

Voor deze ketting gebruiken we Epoxy Stickers, deze stickers zorgen ervoor dat je foto’s goed beschermd blijven. Je kunt ze plaatsen in allerlei cabochons van 20 mm. Wij gebruikten in dit geval een Cabochon Bedel om er zo een mooie hanger mee te kunnen maken. Je zou ook een tussenzetsel voor cabochons kunnen gebruiken en zo een mooie gepersonaliseerde armband maken.  Je kunt beelden gebruiken uit tijdschriften, quotes, je eigenlijk afbeeldingen uitprinten of je gebruikt persoonlijke foto’s. Kortom met Sieraden met Foto’s kun je alle kanten op en dat allemaal door het gebruik van de handige epoxy stickers 🙂

Maak Sieraden met Foto’s met deze Stap voor Stap Omschrijving

Sieraden met Foto's

Benodigdheden:

Ik gebruikte voor deze tutorial zilveren items, we hebben alles ook in goudkleurig beschikbaar, dus dat kan natuurlijk ook 🙂

Sieraden met Foto's 1

Maak Sieraden met Foto’s – Stap voor Stap Omschrijving

Voor je begint kies je natuurlijk een afbeelding uit voor in de ketting. Ik vond een plaatje wat ik leuk vond in een oude Linda. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de afbeelding een beetje past in de hanger (maar 2 centimeter). Je krijgt dus een detail van de afbeelding te zien.
Wanneer je de epoxy stickers besteld krijg je 4 stuks geleverd, handig dus als je een foutje zou maken. Plak de sticker op het deel van de afbeelding wat je in de hanger wilt hebben, hierboven op de foto heb ik dat al gedaan. Vervolgens knip je rondom de sticker netjes uit (in een cirkel dus). Smeer de achterkant in met pritt en plak in de cabochon.

Sieraden met Foto's 2

Dit is dan de hanger.

Je kunt voor deze ketting zelf bepalen hoe lang je deze wilt hebben. Knip een stuk ballchain af op die lengte (ik gebruikte een lengte van ongeveer 50 centimeter), dat kan gewoon met een schaar. Om een sluiting aan een ballchain te maken heb je eindkapjes voor ballchain nodig. Deze eindkapjes omsluiten 1 balletje van de ballchain en hebben een oogje om een ringetje en sluiting aan vast te maken.

Sieraden met Foto's 3

Leg 1 balletje van de ballchain in het eindkapje.

Sieraden met Foto's 4

Knijp het eindkapje dicht met een tangetje. Herhaal hetzelfde aan de andere kant van de ketting. Maak nu aan de ene kant een jumpring met een karabijnsluiting en aan de andere kant bevestig je een jumpring met een splitring (waarin je de karabijnsluiting haakt als je de ketting om doet).

Sieraden met Foto's 5

Maak ook een jumpring aan de bedel en maak deze vast aan de ketting.

Sieraden met Foto's 6

Klaar! Super eenvoudig om met behulp van deze Epoxy Stickers een gepersonaliseerde ketting te maken! Natuurlijk kun je nog allerlei andere leuke Beads & Basics items gebruiken om je ketting verder af te maken en helemaal in jou stijl aan te passen.

Wij zijn natuurlijk, zoals altijd, super benieuwd naar jullie ideeën en resultaten. Heb jij bijvoorbeeld deze ketting gemaakt en ben je helemaal trots op jouw styling? Stuur ons dan foto’s per mail of via instagram met #beadsandbasics vinden wij namelijk  heel leuk !! ?
Ook kan je natuurlijk altijd hieronder reageren met vragen & ideeën want dan verschijnt er misschien binnenkort wel een blog met jouw verzoekje!

Heel veel maakplezier!
Liefs,
Matilde

Over de schrijver
Reactie plaatsen