21 Creatieve Cadeaus Om Te Geven
06 september 2018 

21 Creatieve Cadeaus Om Te Geven

De leukste cadeaus om te geven aan een creatief persoon

Wat is een leuk cadeau voor een creatief persoon? Die vraag hebben wij vaak voorbij zien komen op onze social media en daarom komen we met een lijstje van de leukste creatieve cadeaus om te geven. Perfect voor een verjaardag, Moederdag of andere feestdagen zoals Sinterklaas en kerst!

Vergeet niet je eigen verlanglijstje er naast te houden want hier word je hebberig van 😉

1. Twee-in-één: plantenpot & koffiepadhouder

plantenpot-koffiepadhouder-diykit-zaadjes-creatieve-cadeaus-om-te-geven-1

Vergeet jij ook weleens jouw planten water te geven? Met dit twee-in-een product niet meer. Wanneer jij je dagelijkse koffietje zet, word je gelijk herrinnerd aan het verzorgen van je plantjes! Deze plantenpot en koffiepadhouder voor €40,00 is dus een perfecte combi op de vroege ochtend 😉 Zo vergeet je nooit meer jouw plant(en) water te geven, heb je een unieke opbergplaats voor je koffiecups en ziet het er ook nog eens leuk uit.

Naast de plantenpot/koffiepadhouder vind je in het pakket ook nog: Sphagnum voor het planten van de plant, ampul voor irrigatie en een sprayer voor het vernevelen van de bladeren. Daarnaast zijn er instructies en tips toegevoegd aan dit pakket. Het enige wat je dus zelf nog moet toevoegen zijn de zaadjes en het water - door de 100% natuurlijke bamboe is het product duurzaam en waterafstotend. Dus het lekt niet!

plantenpot-koffiepadhouder-diykit-inhoud-zaadjes-creatieve-cadeaus-om-te-geven-2

2. Hand geborduurde wijn tas

geborduurde-wijn-tote-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Wil je een fles wijn of champagne geven, inclusief een persoonlijke touch? Geef dan deze hand geborduurde wijn tas! Deze stevige tas kan herbruikt worden en ziet er door het sierlijke borduurwerk ook nog mooi uit. Voor €42,38 heb je een super mooi cadeau. Bekijk alle beschikbare ontwerpen van deze kant-en-klare wijn tas.

3. Bullet journal

bullet-journal-ringbanden-dots-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Ben je opzoek naar een bullet journal? Wij hebben de leukste kaft printjes voor je gespot. Zo heb je allerlei varianten met bijvoorbeeld groene bladeren op de kaft, met en zonder ringbanden. De minimalistische bullet journal met bladeren hierboven scoor je al voor €4,95.

Ook zijn er natuurlijk simpele, effen bullet journals. Vind hier meer bullet journal ontwerpen.

bullet-journal-set-dots-sjablonen-stickers-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Als je meerdere items voor in jouw bullet journal wilt hebben, neem dan een bullet journal set voor €24,95. Deze is beschikbaar in de kleuren bruin, oranje, roze en paars - met elk andere onderdelen en designs!

Hoe begin je met een bullet journal? Mathilde legt het graag voor je uit! Bekijk hier onze uitgebreide blog om zelf te starten met journaling.

4. Fair isle haken patronenboek

fair isle haken boek met leuke ideeen om zelf te maken - hanger breien haken cadeau tip creatief persoon vrouw - feestdag moeder

Deze bekende brijtechniek heb je misschien op Pinterest of Instagram al voorbij zien komen. Wanneer je een creatief cadeau zoekt voor iemand die al kan haken is dit perfect. Dit boek is gemaakt voor creatievelingen die al kunnen haken en net een stapje verder willen. Je leert de techniek fair isle haken en hoe je dit toepast, zeker een aanrader! Het boek shop je hier voor €16.99

fair isle haken boek met leuke ideeen om zelf te maken - cadeau tip creatief interieur vrouw tiener meisje feestdagen moederdag

5. Oldskool houten letterbord

letterbord-wit-plankjes-letters-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Een oldskool houten letterbord is helemaal on-trend. De letterborden spot je overal maar dit bord is nét iets anders, de letters kun je los van elkaar op de kleine plankjes plaatsen. Geef je dit cadeau aan iemand dan zit je altijd goed, een letterbord past namelijk in ( bijna) alle interieur stijlen. Je shopt dit letterbord voor €32,09 in de basis kleur wit hout.

6. Tekenset koffer

tekenset koffer met potloden water verf krijt kleurboek tekenblok cadeau tip creatief

Zoek je een matching tekenset bij een kleurboek of gewoon omdat iemand nog niet genoeg penselen en verf heeft? Wij spotte deze 88-delige koffer voor €29,50 vol met potloden, krijt, waterverf en zelfs penselen. Perfect om te combineren met een tekenboek of schetsboek. De tekenset is verpakt in een houten koffer die je overal mee naartoe kunt nemen, handig voor school, vakantie of gewoon om thuis te hebben in de hobby kamer.

7. Hout brander

houtbrander branden in hout met patroon mandala bloem veer creatief cadeau idee tip voor vrouwen feestdag moederdag

Wauw! Wij kwamen deze houtbrander eigenlijk ‘per ongeluk’ tegen tijdens het Pinteresten 😉 Met een houtbrander kun je de mooiste figuren tekenen en branden in materialen zoals hout, leer en zelfs kurk. Geef de houtbrander aan iemand cadeau of maak zelf je eigen cadeautjes met een houtbrander voor €27,50. Wij hebben dit uitgetest, dus lees onze review over een DIY-pakket houtbranden voor meer informatie!

houtbrander cadeau idee tip goedkoop creatief cadeau moederdag tip feestdag kerst sinterklaas vrouw man tiener

8. Macramé plantenhangers

plantenhangers-macrame-3stuks-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Niemand heeft ooit genoeg planten in huis, met deze plantenhangers kun je planten stylish cadeau geven. Het is een setje van 3 stuks samen voor €12,75 die je niet alleen buiten maar ook binnen kunt ophangen. TIP: doe er vetplantjes in, dit staat niet alleen mooi maar hoef je ook niet mega veel water te geven 😉

9. Compleet haakpakket met garen en patroon

haak pakket met patronen boek om zelf een deken met granny square te maken leer haken met garen cadeau idee creatief

Ken jij iemand die dol is op haken? Met dit haakpakket zit je dan zeker goed! Het is een compleet pakket met alle kleuren garen en een patronen boek om zelf een deken te maken zoals op de foto. Liever een andere kleur? Bekijk hier dit haakpakket voor €46,50 en de 2 andere kleur opties.

10. Luchtdroge Aardewerk Klei Kit

luchtdroge-aardewerk-klei-kit-creatieve-cadeaus-om-te-geven-2

Aardewerk is een mooie hobby en wij zijn echt gefascineerd geraakt met wat je allemaal kunt maken. Denk aan vazen, (sieraden)bakjes en andere decoraties. Het leuke vinden we dat alles wat je maakt uniek is!

Wij spotte deze luchtdroge klei kit voor €35,95 met eenvoudige gereedschappen, de klei (witte of terracotta) & uitleg. Dit creatieve cadeau is geschikt voor alle leeftijden 😉

luchtdroge-klei-kit-creatieve-cadeaus-om-te-geven

11. Robotime miniatuur bouwpakket

bouwpakket-robotime-diy-modelbouw-pakket-emilys-bloemenwinkel-met-verlichting-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Zelf een schattig, gedetailleerd miniatuurhuis in elkaar zetten? Met de bouwpaketten van Robotime lukt dat! Door de vele ontwerpen zit er vast een zeker iets voor de jarige of jou tussen. Denk aan een bloemenwinkel, of een bakkerijtje. Ook leuk om te weten; de pakketten bevatten LED lichtjes, gereedschap, lijm, borstel, tang en er is ook een (Engelstalig) stap-voor-stap tutorial inbegrepen.

Benieuwd naar het bloemenwinkel-ontwerp die je hierboven ziet? Je shopt hem hier voor €36,00.

robotime-modelbouw-miniatuur-bouwpakket-sams-study-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Heb je liever een ander Robotime miniatuur ontwerp? Bekijk ze hier allemaal.

12. Kerst Ornamenten van Vilt

gepersonaliseerde-kerst-ornament-rudolph-vilten-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Geef jij graag gepersonaliseerde cadeautjes? Dan is dit gepersonaliseerde Rudolph-ornament voor in de kerstboom het geschikte cadeau. Voor €14,54 heb jij een zelf samengesteld Rudolph ornament die nog jaren meegaat en gebruikt wordt. Leuk voor de sier en er zit gelijk een persoonlijke touch aan!

naaldvilten-diy-kit-kerst-ornament-rudolph-vilten-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Ga je liever zelf aan de slag? Wellicht is een DIY-naaldvilten pakket dan iets voor jou. Je maakt met dit kerst vilt pakket voor €26,06 de leukste kerstgerelateerde decoraties. Ook kan je er ornamenten van maken door een lusje aan de bovenkant toe te voegen. Alle benodigdheden zitten in het pakket, zo kun je direct aan de slag. Lees onze blog over het starterspakket naaldvilten als je een ander/zelf bedacht ontwerp wilt vilten of op meer naald vilt ideeën wilt komen 😉

13. DIY Cyonotype Kit

diy-cyanotype-kit-analoge-fotografie-blauw-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Met dit Cyonotype pakket kan je foto's maken zonder een dure camera te hoeven aanschaffen. Cyanotype is een vorm van fotografie waarbij lichtgevoelige inkt - en het maken van schaduw - zorgen voor een fotografische afdruk in prachtig diep indigoblauw en wit. Wat wij ervan vonden lees je in onze blog.

14. Haken voor beginners pakket

leer haken voor beginners - hoe begin je met haken grany square tasje onderzetter maken - Knutselpakket Crea Easy Knit Haakwerk

Hoe begin je met haken? Is dat een vraag wat je een kennis of vriend(in) hebt horen zeggen? Shop dan dit beginners haakpakket vol met items die je als beginner nodig hebt. Je start met het haken van vierkanten en cirkels, uiteindelijk kan je van deze vormen een eigen tas of sjaal maken, net wat je leuk vindt. Dit pakket voor €24,99 is helemaal compleet, zo hoef je geen naalden of wol apart te kopen, perfect!

leer haken voor beginners - hoe begin je met haken diy pakket grany square tasje onderzetter maken - Knutselpakket Crea Easy Knit Haakwerk

15. Diamond painting schilderij maken

lukana-diamond-painting-waterval-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Ken jij iemand die wilt beginnen met diamond painting? Wij spotte deze voorbedrukte canvasdoek met een waterval en zien het als een echt creatief cadeau. Met diamond painting kun je de meest prachtige schilderijen zelf maken, door steentjes op het juiste symbool te 'leggen'. Je kunt het vergelijken met schilderen op nummer en pixelen. In dit pakket worden benodigde accessoires meegeleverd. Bekijk de waterval diamond painting hier voor €15.

Meer diamond paintings bekijken? Wij zagen nog heel veel andere mooie printjes, bekijk ze hier allemaal.

16. Bakmix in een fles

appel-kaneel-cake-in-een-jar-pineut-bakmix-in-fles-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Creativiteit kan op allerlei manieren geuit worden, ook met bakken! Nu snappen we dat je niet zo snel een pak cakemix van de supermarkt cadeau gaat geven, dus hebben we deze leuke flesjes gevonden. Geef bijvoorbeeld appel-kaneel cakemix in een fles van Pineut, voor €12,45. Of ga voor bananenbrood in een fles.

Gaat je voorkeur naar koekjes? Dan is havermoutkoekjes met cranberry in een fles een goede keuze!

havermout-koekjes-cranberrie-cranberry-bakmix-in-fles-creatieve-cadeaus-om-te-geven

17. Handletteren voor beginners boek

handletteren voor beginners uitleg hoe moet je mooie letters en quote maken - boek volg tips cadeau moederdag vrouw man feestdag goedkoop

Dit handlettering boek staat vól met tips hoe je als beginner aan de slag kunt gaan om de mooiste letters en quotes te maken. Zelfs voor iemand die de basistechnieken al door heeft is dit boek zeker inspirerend. Wij hebben dit boek zelf en Monique heeft er al veel mooie quotes door gemaakt. Shop hem hier voor €12,95

TIP: Maak je eigen verjaardag of kerstkaarten en leer aan de hand van dit boek hoe je de mooiste quotes en doodles maakt.

18. Compleet pakket handletteren

handletteren voor beginners starters pakket met papier pen en fineliner om te starten cadeau labels - moederdag tip feestdag goedkoop cadeau

Dit pakket vol met blanco kaarten en labels voor €16,99 is een aanvulling naast het boek, of wanneer iemand al een handletter boek heeft. In dit pakket zitten alle basis materialen om van start te gaan. Hoe schattig zijn de labels en kaartjes, je wilt toch direct aan de slag? We love it! 

19. Zpagetti poef maken – HOOKED brei en haakpakket

brei-haak-set-zpagetti-poef-hot-pink-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Geef jij dit pakket cadeau of maak je de poef zelf om cadeau te geven? Beiden opties is mogelijk, met het kant en klare pakket kun je in ieder geval iemand heel blij maken. Het pakket is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals hot pink voor €47,50 of in het donkerblauw, ook voor €47,50.

brei-haak-set-zpagetti-poef-blue-creatieve-cadeaus-om-te-geven-2

brei-haak-set-zpagetti-poef-blue-creatieve-cadeaus-om-te-geven

20. Horlogebox met opberglade voor gereedschappen

sieraden-doos-horloge-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Ook dit cadeau is leuk voor iedereen; een horlogebox met extra opberglade voor €21,99. In de lade zit een handig vakje waar eventuele kleine horloge-gereedschappen kunnen worden bewaard, of andere sieraden. Door de nette afwerking is de box zowel stoer als classy, perfect voor elk persoon!

21. Boek Embosser

boek-embosser-stempel-pagina-personaliseerbaar-creatieve-cadeaus-om-te-geven

Boekenliefhebbers opgelet: je kan jouw boeken subtiel en zonder inkt graferen. Op deze manier geef je altijd jouw eigen 'aanvulling' aan een boek. Dit unieke cadeau is gaaf om aan boekenliefhebbers zoals/of jezelf te geven!

Op welke manier dan? Met een 'boek embosser'. Hoe het werkt: je kiest een van de vele, personaliseerbare ontwerpen, personaliseert het plaatje naar keuze (met je naam, plaatje, overige tekst zoals from the library of ) en besteld 'm.

boek-embosser-stempel-pagina-personaliseerbaar-creatieve-cadeaus-om-te-geven-2-1

Je kan ervoor kiezen om alleen het patroonplaatje en de stempel te bestellen, maar ook meerdere patronen + de stempel. Benieuwd naar alle boek embosser ontwerpen waaruit je kan kiezen? Neem dan gauw een kijkje. Voor 1 stempel + patroonplaatje betaal je rond de €40,-

Welk item ga jij cadeau geven? 

Wij zijn heel benieuwd wat jouw favoriet is! Laat het ons weten in de reacties welk item jij graag zou willen hebben of cadeau gaat geven.

TIP: Laat deze blog aan iemand lezen wanneer je zelf iets leuks hebt gespot 😉


Over de schrijver
lifestyle blogger
Door

lifestyle blogger

op 14 Aug 2019

Informatief artikel.

Carla
Door

Carla

op 02 Jul 2021

Wat een leuke ideeën! Heeft me weer veel inspiratie gegeven :)

Reactie plaatsen