DIY Pakket Droogbloemen Krans, Wat vinden wij van dit Kleurrijke Pakket?
05 maart 2021 

DIY Pakket Droogbloemen Krans, Wat vinden wij van dit Kleurrijke Pakket?

Droogbloemen zijn natuurlijk hartstikke hip. Ze zijn kleurrijk, gaan lang mee, en staan prachtig is veel interieurs. Daarom schreven we deze keer een review voor dit kleurrijke DIY Pakket Droogbloemen Krans. Het is een eenvoudig pakket, maar het maken van de krans is helemaal niet zo makkelijk als dat het lijkt. Maar, daarover later natuurlijk meer in de blog 😉
We schreven eerder ook leuke en handige reviews voor twee andere DIY pakketten. Namelijk een Super Fijn DIY Pakket voor Lavendelzeep en een Creatief DIY Pakket Houtbranden. Ben je dus benieuwd naar nieuwe technieken en DIY’s? Lees dan deze blogs eens door en ga lekker aan de slag!

DIY Pakket Droogbloemen Krans, Wat vinden wij van dit Kleurrijke Pakket?

DIY Pakket Droogbloemen Krans 1

Benodigdheden:

DIY Pakket Droogbloemen Krans Review

Wat vind je allemaal in het pakket? 

Zoals je al ziet aan de benodigdheden is dit pakket super compleet. Het enige wat je nog nodig hebt is een tangetje om het om het ijzerdraad mee af te knippen. Je kunt dus meteen aan de slag.

DIY Pakket Droogbloemen Krans 2

In het pakket vind je verder een metalen ring. Een heleboel droogbloemen en ijzerdraad.

Hoe werkt het ongeveer? 

In deze review-blogs omschrijf in nooit alle stapjes omdat de beschrijving tot nu toe altijd duidelijk in het DIY Pakket zelf te vinden is.
Dat is in dit geval ook weer zo en die omschrijving is eigenlijk super eenvoudig: bosje bloemen – wikkel dat met het ijzerdraad om de ring etc. Maar de uitvoering is best wel lastig. Dat heeft verder niets te maken met de kwaliteit van de droogbloemen of de duidelijkheid van de omschrijving natuurlijk, maar is wel iets om rekening mee te houden wanneer je dit pakket aanschaft. Je moet er echt een beetje handigheid in krijgen. Het is best gepruts en gedoe vond ik zelf, maar goed, uiteindelijk werd het eindresultaat wel gewoon zoals ik het voor ogen had. Misschien ben ik dus een beetje té krititsch 😉

DIY Pakket Droogbloemen Krans 3

DIY Pakket Droogbloemen Krans –  Eindoordeel 

Het pakket is hartstikke compleet, je kunt na het uitpakken en ordenen van de bloemen meteen aan de slag. Dat is natuurlijk heel fijn; je hoeft niet nog extra op pad omdat je onderdelen mist om het tot een goed einde te brengen. De omschrijving is ook duidelijk.

Ik geef mijn eindoordeel op basis van maximaal 5 sterren:
1 ster = slecht
2 sterren = matig
3 sterren = prima
4 sterren = boven verwachting
5 sterren = perfect

Ondanks dat het pakket super goed verzorgd is ben ik niet laaiend enthousiast. Dat komt eigenlijk vooral omdat ik het persoonlijk helemaal niet heel leuk vond om de krans te maken. Ik vond het onhandig en het gaf veel troep in mijn kamer. Normaal gesproken vind ik leuk om met bloemen bezig te zijn of creatief bezig te zijn, maar bij het maken van deze krans was er eigenlijk te weinig ruimte voor creativiteit. Ook was het, ondanks dat het best gepruts was om hem mooi in elkaar te krijgen, helemaal niet zo uitdagend. Het was vooral onhandig. Dat is natuurlijk een persoonlijke mening en misschien denk jij er wel heel anders over. Mijn eindoordeel is dan ook niet slecht, want het pakket zelf is hartstikke goed verzorgd, ik alleen van de techniek en de creativiteit iets meer verwacht. Daarom geef ik 3 sterren voor dit DIY Pakket Droogbloemen Krans.

DIY Pakket Droogbloemen Krans 4

DIY Pakket Droogbloemen Krans 1

Ben jij nou helemaal verliefd op de schoonheid van bloemen en droogbloemen? Of wil je dit idee net wat creatiever aanpakken door zelf bloemen te gaan drogen om er daarna een krans van te maken? Check dan vooral ook onze eerder geplaatste DIY Blog met Tips & Tricks over Bloemen Drogen.

Wij zijn zoals altijd super benieuwd naar jullie ideeën, wensen en resultaten. Deel die dus met ons, via mail, hieronder in de reacties of via instagram met #beadsandbasics. We kijken er weer reikhalzend naar uit 😉 en we zijn heel benieuwd wat jullie van deze review blog vonden!

Heel veel Maakplezier

Liefs,
Matilde

Over de schrijver
Reactie plaatsen