DIY Pakket Sok Teckel, Onze Ervaringen met dit Grappige Pakket
13 mei 2021 

DIY Pakket Sok Teckel, Onze Ervaringen met dit Grappige Pakket

Soms vind je van die grappige DIY pakketten en ideeën op het internet. In dit geval een DIY Pakket wat we kochten via Etsy: een Super Grappig DIY Pakket Sok Teckel. Heb je zin om iets te doen waar je vrolijk van wordt? Dan is dit zeker een pakket voor jou! Wij maakten de teckel, maar de shop genaamd Sock Creatures heeft nog veel meer Sok Dieren voor je om te maken. In deze blog schreven we niet precies hoe je dat moet doen (want dat zit namelijk in het pakket) maar vertellen wat we van dit pakket vonden.

We schreven eerder ook leuke en handige reviews voor andere DIY pakketten. Namelijk een Super Fijn DIY Pakket voor Lavendelzeep, Creatief DIY Pakket Houtbranden en een Kleurrijk DIY Pakket Droogbloemen Krans. Ben je dus benieuwd naar nieuwe technieken en DIY’s? Lees dan deze blogs eens door en ga lekker aan de slag!

DIY Pakket Sok Teckel, Onze Ervaringen met dit Grappige Pakket

Sok Teckel

Benodigdheden:

DIY Pakket Sok Teckel Review

Wat vind je allemaal in het pakket? 

Dit pakket komt met alle benodigdheden, het enige wat je nog nodig hebt is een schaar. In het bestelproces kun je kiezen voor welke soort sok je wilt. Er zijn regenboogsokken (die kozen wij), maar ook andere kleurcombinaties zoals wit met blauw/rood/roze of paars gestreept en ook andere bont gestreepte sokken. Verder vindt je in het pakket knopen voor de ogen, garen, een naald, vulling, vilt voor de oren en snuit, een pieper en het stik patroon.

Sok Teckel 1

Hoe werkt het ongeveer? 

In deze review-blogs omschrijf in nooit alle stapjes omdat de beschrijving tot nu toe altijd duidelijk in het DIY Pakket zelf te vinden is.
Het patroon wat je in het pakket vindt is heel eenvoudig en makkelijk te volgen. Wel belangrijk om te beseffen is dat het in het Engels is. Nu hebben we natuurlijk ook ome Google, dus als je iets niet weet kun je de vertaling makkelijk terug vinden. In de praktijk zal je dat weinig nodig hebben wat de illustraties zijn hartstikke duidelijk. Je volgt dus gewoon het patroon en voor je het weet heb je een Sok Teckel.
Het is wel fijn werk, daarmee bedoel ik dat het stikken met de hand zorgvuldigheid vraagt en dat is misschien niet iets waar iedereen zin in heeft. Maar vindt je naaien leuk en dan vooral het creëren van een grappige knuffel, dan is dit pakket super geschikt voor jou!

Sok Teckel 2

Zoals je ziet krijg je een papieren knip patroon erbij geleverd. Je legt het uitgeknipte patroon op de omgekeerde sok (dat staat allemaal in de bijgeleverde omschrijving) en weet zo precies hoe en waar je moet stikken.

Sok Teckel 3

Dit is wat je dan krijgt. Keer weer binnenstebuiten, vul met vulling de bijgeleverde pieper en het lijfje is al klaar.

Sok Teckel 4

Dit zijn alle onderdelen die je maakt. Het lijfje uit 1 sok, de voorpoten, het hoofd en de staart uit de andere sok. De oren en snuit maak je van vilt. Stik alles aan elkaar en bevestig de oogjes en klaar is de teckel al!

DIY Pakket Sok Teckel –  Eindoordeel 

Dit pakket is super goed verzorgd. Ook de verpakking is super leuk: een papieren tasje met de sokken die eruit hangen, een duidelijke foto van het eindresultaat en een grappig detail als het “geboortecertificaat” van je Sok Teckel. Ik word altijd erg vrolijk van dit soort details en dat maakt dat is tot een super goed eindoordeel kom.

Ik geef mijn eindoordeel op basis van maximaal 5 sterren:
1 ster = slecht
2 sterren = matig
3 sterren = prima
4 sterren = boven verwachting
5 sterren = perfect

Ik geef dit pakket een nog niet eerder uitgereikte 5 sterren! Waarom? Het pakket is compleet, het idee is super grappig en creatief, je wordt er vrolijk van als je wordt aangestaard door die grappige Sok Teckel en er zijn talloze variatie pakketten. Je kunt het pakket dus helemaal personaliseren, in sok keuze maar ook het dier wat je maakt. Dat maakt dat het misschien wel een DIY Pakket is waarbij de stapjes al beschreven zijn, maar het is wel inspirerend en geeft genoeg ruimte voor eigen invulling en creativiteit. Ik weet zeker dat als je 1 keer een Sok Teckel hebt gemaakt, je meer van dit Sok Dieren zal willen maken en misschien inspireert het je wel zo dat je zelf gaat experimenteren met een paar oude sokken. Super dus!

Sok Teckel 5

Sok Teckel 6

Ben jij nou helemaal weg van dit DIY Pakket Sok Teckel? Bekijk dan vooral ook de andere pakketten:

sok giraffe

We selecteerden maar een kleine greep uit alle leuke pakketten van Sock Creatures. Hier kun je ook meteen zien uit wat voor kleurcombinaties je kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor deze grappige bonte sok giraffe.

soktosaurus

Of wat dacht je van deze stoere maar ook gekke soktosaurus 😉

sok flamingo

Ook kun je gekke vogels maken van sokken, zoals deze lang genekte flamingo.

Wij zijn zoals altijd super benieuwd naar jullie ideeën, wensen en resultaten. Deel die dus met ons, via mail, hieronder in de reacties of via instagram met #beadsandbasics. We kijken er weer reikhalzend naar uit en we zijn heel benieuwd wat jullie van deze review blog vonden!

Heel veel Maakplezier

Liefs,
Matilde

Over de schrijver
Reactie plaatsen